Det ni har väntat på...

...kommer här!

POLISEXAMEN I BLÅ HALLEN

Dagen började bra måste jag säga. Vi var i tid till Nyköping. Alla var på ett strålande humör och vi såg fram emot att få se Magnus ta examen. Saga hade uppmanat Carin att ta kort på Kronprinsessan Viktoria om hon var där och Lucas var vid gott mod när vi kom till moster Carina. Vi skulle precis dricka kaffe när vi insåg att...

VI HADE GLÖMT BILJETTERNA TILL BLÅ HALLEN!!!

Magnus kastade sig, något förgrymmad, i bilen för att åka till Finspång för att hämta biljetterna. Han drog iväg som en avlöning...UTAN hemnycklar och UTAN mobil. Ångesten var total hos oss som blev kvar. Men som tur var kom han på nycklarna och vände, efter noga övervägande beslöt vi oss för att chansa och hoppas på att vi kom in ändå.

Vägen upp till Stockholm kändes rätt lång. HUR kunde man glömma något så viktigt som biljetterna?!?! Vi hittade en bra parkering och eftersom Magnus skulle fotograferas med klassen så hade vi lite bråttom. Vi studsade in på  första bästa restaurang och kastade i oss maten. När vi ätit färdigt tittade vi på klockan... Hon var bara ett. Vi hade inte alls så bråttom som vi först trott...

Vi begav oss ned till Stadshuset, kanske fanns det någon att prata med redan nu. Vi hittade en tjej som arbetade för Stadshuset och hon gav oss nytt hopp. Vi var inte de första som glömt biljetterna. Magnus gick iväg till klassen och vi andra promenerade längst Norr Mälarstrand i hopp om att hitta ett café, men ack vad vi bedrog oss. Vi fick knata tillbaka och gå in i Souvenirshopen för andra gången... Vi frös som satan kan jag säga!!!

40 minuter innan insläpp ställde vi oss i kön. Då var den redan jättelååååång. Magnus ringde och sa att han pratat med någon från PHS och hon hade antecknat våra namn, så nu visste vi att vi åtminstone skulle få komma in. Tack och lov!!

Klockan 16 kom alla studenterna tågande ned för den långa trappan. Orkestern spelade och de såg rätt nöjda ut. Till vår förskräckelse gick det knappt att ta bilder. De vi fick var sådär bra och lite suddiga. Typiskt!

Tyvärr var varken Kronprinsessan eller justitieministern där, men det sjöngs vackert och talen som rektorn för PHS, Rikspolischefen och fackombudmannen höll var bra, roliga och lagom långa.

En lyckad dag blev det och jag måste säga att jag var bra stolt över mannen när han gick fram och tog emot sitt examensbevis.

UPDATE

Man fick inte ha bilder där han är klädd i poliskläder på internet. Så jag fick lov att ta bort dem. Ni får titta i kameran istället =)



Kommentarer
Postat av: Sara

Det ser ut som att det var ett roligt och högtidligt tillfälle iaf :). Till skillnad från vår examen iaf ;). Ingen bild på dig med Elle?

2010-01-25 @ 21:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback