Nattsällskap

Två kvällar/nätter i rad har jag ägnat mig åt andra saker än att sitta vid datorn. Oj oj oj vad jag har haft det helt underbart. Tänk att få en massa goda skratt och maximal njutning i sådana här stora portioner TVÅ KVÄLLAR I RAD... Tsssss jag måste vara svältfödd på sådant här eftersom jag verkligen VERKLIGEN känner att jag måste tillbringa även denna kväll i sängen, annars kommer all ny energi att spridas för vinden... Sedan måste jag få passa på att berätta lite om mitt sängsällskap.... Ni kommer inte att tro mig när jag berättar vem/vilka jag har haft med mig! (man kan ju inte ha samma sällskap varenda natt, då blire trist jue)

Natten mot i går hade jag hela sängen full med Optimus Prime och hans coola robotpolare...det var grejor det! =)

I går kväll hade jag hela sängen full med supersnygga kvinnor... Mhm precis... Halva första säsongen av Sex and the City....gav otroligt många goda skratt...jisses amalia =)

I Kväll blir det till att njuta av Michael Schofield och hans vänner I SÄSONG 3 AV PRISON BREAK =) JIPPIE och garanterat den andra halvan av Sex and the city (kan inte få nog av de där brudarna *ler*)


Ni som inte har sett Transformers...GÖR DET!!! Den var riktigt bra...


Nu funderar jag STARKT på att fixa Boxern och återinskaffa tv-tittandet i min familj.... rent egoistiskt faktiskt....

he he


Kommentarer
Postat av: syster nina

Sååå!! det är det du pysslar med på kvällarna, aha okej;) då förstår jag att det inte händer så mycket på bloggen haha...blir lite "avis" med tanke på att du har snyggingen Michael Schofield i sängen hmmm.. tror du man kan få låna han en liten stund?;)?
kram på dej

2007-09-18 @ 08:39:48
Postat av: Sara

Jodu, ikväll blir det faktiskt trevligt :D. Äntligen är det tillbaka! Men om en vecka blir det ännu bättre... Kramar

2007-09-18 @ 11:39:12
Postat av: syster/moster nina

Har just kommit in efter en liten runda i trädgården, såg ganska snabbt att här har det varit småbarn i helgen;)hihi jag tog en tur till växthuset, där ser jag något blått på gräsmattan?? Nämän oj nanders nya fingervante ojoj som han va så stolt över, men bara en?...har han den andra hemma? vidare till växthuset ser jag 3 st småkassar hmm? tänkte jag! vadan är detta? hihi jo Saga har stoppat ner mina fina sjöstenar i varje kasse, förmodligen blev det tungt för dom stod utspridda på olika ställen...en hittade jag även inne:) men va är det här då?? aa klädrollern! jag undrade just vart den blivit av:) hmm? och vart är min geting på pinne som brukar sitta i krukan *spanar runt* aa där ligger den å simmar i fågelbadet okej, jag går vidare, åhå! hoppla vad är det där då? jo ännu ett par vantar dom med spiderman på och dom va 2, har han saknat dom oxå? gick över till den stora gräsmattan och ser något ligga vid lillstugan, hoppsan en cykelhjälm, uppåner, oj alldeles blöt:) tar en titt i lillstugan men stänger ganska fort oj! vicken röra hmm?
går ner till garaget och va! en till hjälm? "skatebordhjälmen som inte har några hål så vattnet kan rinna ut i" uppåner full med vatten:) jaja... jag tar med grejorna in så dom får torka.. passera sandlådan Åå hoppsansa där är ju mitt mätmått till mjölet:)? och neranför altanen ligger en dyngsur spindelmanmössa i kletet av blöt sand, okej nu tar jag grejorna å tvättar dom, uppför trappen snubblar jag på något, ajaj!! jaha här har någon snickrat och det är inte jögge,, brädstumpar, hammare, tumstock och spik ligger mitt i uppfarten på trappen,,vart låg dom när jag gick ner???? jaja, skjuter undan det så det finns framme till nästa gång ni kommer:) har även hittat en nappflaska, en docka, ett par strumpor som dock inte låg ute:) utan mellan dynorna i soffan:) jag har även skurat pyttesmå kletiga handavtryck på tv:n ååå det är inte mina, kan inte förstå vart dom kommer i från;)...har även fastnat i något kladdigt under bordet och i dörrhålet till vardagsrummet "cola":) Men! den här gången fick jag iallafall igång traktorn och det lät inte och rök inte om klippaggregatet,, för det var ingen liten tjeja som hittade några klädnypor eller nycklar att stoppa in under motorhuven
Hihi KRAM PÅ ER BUSUNGAR

2007-09-18 @ 13:21:32
Postat av: StoraSysterMonica

Hahahaha...ja e dom inte för goa! Jag hade ju barn här i fradags...och vet ni...? jo det började lukta konstigt i vårat badrum..jaja jag vet att det gör det ibland men nu var det bara jag hemma..hm..ialla fall så kollade jag runt lite i och vet ni vad jag hittade..jo en kissevåt BLÖJA!
och det tillhör ju inte våra sopor nu för tiden...faktiskt!? Den har då legat sen i fredags!
Härligt med små gullungar!
Puss på er!

2007-09-18 @ 16:25:37
Postat av: syster nina

Hahahah...........mojsimojsi..va glad att det va en kisseblöja;) ??? kram

2007-09-18 @ 16:29:46
Postat av: Andreas

Med bärbar dator (eller långa armar) kan man ligga i sängen och blogga. Men kolla du på TV istället. Det är mer socialt mot övriga familjen. Se på TV kan man ju göra tillsammans.

2007-09-18 @ 17:17:00
URL: http://a5.blogg.se
Postat av: Elle

Nina: Ha ha ha jo jag vet...vi är lite dåliga på att städa =)
Sara: Äntligen lite Milo =)
Andreas: Vilken övrig familj? Efter klockan 19.00 när ungarna sover är ju jag helt solo... =)

2007-09-18 @ 19:45:38
Postat av: Andreas

Förlåt, tänkte inte på det! Menar du att du lyckas få två barn att sova redan vid 19-tiden. Du borde ha en godnattskola för småföräldrar på din blogg.

2007-09-18 @ 20:18:08
URL: http://a5.blogg.se
Postat av: StoraSysterMonica

Jo, du Andreas...hon är jätte duktig med barn.

2007-09-18 @ 20:21:15
Postat av: Elle

Men Moncan....vilken snuskis du är ... har du inte kastat soporna sen i fredags ... hi hi hi hi

2007-09-18 @ 20:24:04
URL: http://jissesamalia.webblogg.se
Postat av: Elle

Andreas: Jo då...klockan 19.00 sover bägge barnen mycket gott... det är då jag reparera mina trötta nerver....*ler*

2007-09-18 @ 20:26:04
URL: http://jissesamalia.webblogg.se
Postat av: StoraSysterMonica

Hm...det kanske inte låter så bra.. men jag har inte så mycke sopor i badrummet..har jue då inga små barn längre som du vet dom e då stora så dom tar hand om sina sopor själv..(när jag säger till iofs)hihihi..
Kram

2007-09-18 @ 20:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback