Tankar om livet...

Barnen har somnat, det är alldeles lugnt och tyst. Plötsligt slås jag av att det här lugnet har jag inte upplevt på länge. Det har varit full fart sedan jag började skolan i höstas. Jag har alltid haft massor av studentlitteratur att läsa, paper att skriva och uppsatser att reflektera över. Helgerna har varit åka, åka åka för att kunna tillfredställa barnens utomhus behov. Upp tidigt och sent i säng.... Men plötsligt har jag ingen studentlitteratur att läsa, inga papers att skriva och inga uppsatser att reflektera över. Vad i hela friden ska jag fylla tiden med kan man fråga sig??? JO, det ska jag berätta för er. Jag har en lååååång lista med måsten innan jag kan börja njuta av min nya kravlösa tillvaro.

Nr 1, jag ska städa HELA lägenheten. Då menar jag verkligen S . T . Ä . D . A! Hela lägenheten ska röjas, dessutom kommer kära farfar ner i sommar och ska hjälpa oss att tapetsera =) Det ska bli skönt.

Nr 2 är att jag ska röja ALLA skåp och lådor.

Nr 3, ta reda på alla papper, rensa, kasta och sortera

Nr 4 på listan är att städa och röja källaren =)

Nr 5 och det sista är att LOVA mig själv att bara njuta av sommaren tillsammans med mina älskade barn. Att läsa skönlitteratur i mängder och cykla, gå och simma... MASSOR =) Sedan ska jag ju vikariera på jobbet i sommar. Det ska bli roligt att få arbeta i verksamheten igen =)

Ps, RÖSTA RÖSTA RÖSTA ; )


image162


Kommentarer
Postat av: Stora Syster Monica

Hallå där!
Glöm inte att till stranden ska jag med. Har ju lovat Nander att åka CAB!
Kramiz

2007-05-30 @ 20:32:23
Postat av: mamma/mormor

ooooj!--- vad mycke måsten, men med din energi så vet jag att det snart är gjort. sen bara njut- njut av sommaren och dina underbara ungar, hösten kommer fortare än du tror. ÄLSKAR ER

2007-05-31 @ 08:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback