Usch...

...jag vet inte vad det är riktigt... något är det som känns fel, fel, fel. Jag är trött, har ont i kroppen, ont i halsen. Tålamodet är lika med noll...känner mig deprimerad , irriterad och oerhört låg...  Vill bara bli lämnad ifred... så nu går jag och drar täcket över huvudet... pssssssst...säg nu bara inte att jag ska rycka upp mig, för det är inte alls det man vill höra i det här läget, jag loooovar ... jag gömmer mig helt enkelt till hornen har försvunnit... Ha de`!

Kommentarer
Postat av: syster nina

:) förstår dej så väl älskade syster, känner likadant ibland, OCH man har faktiskt tillåtelse att känna så ibland....., tror nog att det känns bättre i morgon eller???..........äää va fan vi behöver sol och värme så vi kan sitta i poolen och ta en svalkande smirnoff ice:) funderera å åka te sagostigen vi kan ju ha picknickorgen med oss? det vore ju mysigt,,,, kanske på onsdag?? va tror du om det? och säg inte att du inte har råd, för det behöver inte kosta så mycket... nä nu nalkas det mat kram på dej simma lungt:)

2007-06-24 @ 18:21:32
Postat av: Bittan

vet du gumman tror det är så att när livet har gått i 190 hela våren för dig, så landar kropppen när du fått ledig och då brukar man krokna på ett eller annat sätt. kramen till dig under täcket där :)

2007-06-24 @ 19:00:58
Postat av: Stora Syster Monica

Jag lider av precis samma sak som du,jag är just nu skit less på det mesta. Men jag ska också snart dra täcket över huvet och hoppas på att nästa dag blir bättre!? Vi hörs av ang. Sagostigen. Jag har själv aldrig varit där,barna åkte alltid med sin dagmamma dit så det blev aldrig av.
Kram på dig/Love you

2007-06-24 @ 19:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback