Saga åker bort...

Hon börjar bli stor och förstår orättvisa numer... Alexander brukar få sova över hos andra, så där spontant, inte barnvakt...enbart... Saga frågar alltid...

- Mi sova övve?

Men aldrig blir det hennes tur...förrän i fredags. Då var det minsann hennes tur att få packa väskan och åka med mormor hem, och det var en stolt tjej som vinkade adjö till oss.


91806-255 91806-254


Alexander och jag hade en hel kväll, ensamma och det hör till ovanligheterna faktiskt. Vi myste, byggde med smålego, läste böcker och åt lyxmiddag. Tro det eller ej, men han valde.....HAVREGRYNSGRÖT!!! Jisses, säger jag bara... Här får man välja PRECIS vad man vill och pojken väljer...ja...havregrynsgröt =)


91806-253 91806-256

Dagen efter tillbringade de hos Moster Nina...och det var allt annat än glada barn som kom hem... Trötta, ledsna och på så dåligt humör... Vi konstaterade att sova borta...det är uttröttande =)

Kommentarer
Postat av: syster/moster nina

Inte undra på att dom är trötta , i det tempot dom har här blir man trött, oj det ska hända så mycket hela tiden, det ska lekas sandlåda, åka vagn, köra traktor, ätas mat, fika, det ska grävas och fikas igen, för att sitta ute och äta är något speciellt, ja sen ska det cyklas och snickras och busas och och ojojoj säger jag haha, men det är alltid lika kul för dom är så nedrans goa ungsuddarna, tröttheten och kivet får mamma elle ta hand om när det är dags att åka hem:)
kram på er

2007-06-18 @ 21:53:36
Postat av: moster nina

Ja lilla Saga nästa gång är det din tur att sova över ensam hos nina och jögge pösspöss tjejen:)

2007-06-18 @ 21:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback