Sommarveckan med farfar...

Det blev en intensiv vecka för oss allihopa. Den största delen gick åt till att tapetsera hela lägenheten. Vi fick så fint...bilder kommer senare (måste byta batteri i kameran och det är joooobbigt). Tack snälla farfar, sonja och Ulf för hjälpen.

Några lediga dagar fick vi. På onsdagen åkte vi till Mariefred. Där åkte vi ånglokståget, åt god italiensk glass, pizza och lekte i lekparken. Vi hann även med ett besök på Gripsholmsslott. Farfar tycker om att gå där och strosa och titta på de fina porträtten... barnen...tja de var väl sisådär nöjda med det upplägget =)

Vi fick en härlig dag med lagom med sol. Kvällen tillbringade vi vid Stendörren. Vi grillade korv och njöt av lugnet!Innan vi begav oss hemåt var det dags för ett dopp, men badkrukor som vi är allihopa så blev det tillsist inget dopp överhuvudtaget... (om inte fötterna räknas förstås)

I väntan på tåget...

91806-37291806-37091806-36991806-371
I väntan



På tåget...

91806-37591806-374
91806-373



Vid Gripsholmsslott...

91806-376

På väg hem...

91806-37891806-377

Alexander fick sig en konduktörsväska och konduktörsmössa... Den tog han knappt av sig. Med Mössan på huvudet och Spindelmansglassen i handen höll han knappt på att hålla sig vaken på resan hem...

91806-379

Äntligen framme i Läggesta...

91806-380

I bilen på väg hem var det två mycket trötta barn som somnade gott. Sedan ägnade Alexander kvällen åt att skicka oss i flygplan till Luleå och med tåg till Varberg....

Tyvärr dör batterierna på bara några timmar i min kamera. Därför bidde de inga kort vid Stendörren...trist som 17

Dagen efter skulle vi åka till Stockholm. Eftersom vi skulle gå på Cosmonova och Naturhistoriska museumet OCH Skansen, skulle Saga stanna hos Carina. Hon hade åkt så mycket och varit på så många ställen så hon hade aldrig orkat. På vägen till Carina säger Alexander.... - Mamma, jag tror inte jag är så förtjust i drakar o sånt.... jag tror det är bättre jag cyklar istället... Han orkade inte en dag till han heller! Så det slutade med att vi åkte själva upp till Stockholm. Det var en härlig sommar dag och kvällen avslutades strosandes i solnedgången på Skansen.... Mumma för själen =)

Det enda som min kamera tog kort på på Skansen var en härlig hög med lemurer.... trodde först inte att de var riktiga... men det var dom!

image381

Så vad har vi gjort den här veckan då?

* Kolmården
* Linköping
* Mariefred
* Stendörren
* Nyköping
* Cosmonova/Naturhistoriska Museumet
* Skansen
* Jobbat
* Tapetserat

Känns som en riktigt bra vecka faktiskt =) Inte underligt att alla var så trötta....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback