Dagens horoskop 2007-07-12

Kräftan

I en kärleksangelägenhet blir det slitningar. Du och den partner som det här gäller missförstår varandra ideligen och råkar i gräl om det mesta. Det här kan vara ett tecken på att det är dags för er två att gå skilda vägar. Som det är nu mår ingen av er bra.

Vattumannen

Det är lätt att ta på sig ansvaret för någonting som visat sig ha gått bra, speciellt som det är just du som gjort att lyckats så bra. Alla vet att det är dina ansträngningar som gjort detta projekt så speciellt. Du kan med gott samvete ta emot applåderna.

Väduren

Ett samarbete med en kollega innebär ideliga komplikationer. Och tyvärr lär det inte bli bättre ävon om du anpassar dig mer än du gör. Personkemin stämmer dåligt. Och då hjälper föga ansträngningar, även om de är aldrig så uppriktigt menade.

Tvillingarna

Du får veta en nyhet som du först upplever negativ. Men plötsligt blir situationen en annan och du ser det positiva i sammanhanget. Det ser också ut som om du kommer ut på en kortare utflykt. Den blir lite äventyrlig, men allt slutar lyckligt.

Vågen

Ta vara på de chanser som dyker upp och du har ditt på det torra för lång tid framåt. Det som kan förblinda dig en aning är en övergångsfas som kan bli lite besvärlig och som oroar dig en smula. Anlita sakkunniga då du tecknar avtal så ordnar det sig.


Shit vad jobbigt det blev... kopiera-klistra in-kopiera-klistra in... Nej jag lägger ner verksamheten PRECIIIIS när den har börjat =) För er som gärna läser vidare så är informationen hämtad från http://.zodiaken.net/dagen/ . Faktum är att det är en av de horoskop som FAKTISKT STÄMT VARENDA DAG HITILLS!!!

Kommentarer
Postat av: syster nina

???? nä det där stämmer inte in,,, vicken kollega??? samarbete??? nä tack jag sköter mej själv,,,,,

2007-07-12 @ 12:49:48
Postat av: syster nina

hittade ett bättre i aftonbladet?
VÄDUREN
21/3-20/4
En riktigt fin torsdag, särskilt lyckad om du vill satsa på ditt kärleksliv. Men en tidig kväll är bäst.

2007-07-12 @ 12:52:30
Postat av: Elle

Kollega kan ju vara vilken relation som helst... Kanske syftar på meningsskiljaktligheterna mellan en viss volvo och du ;)

2007-07-12 @ 12:59:24
URL: http://jissesamalia.webblogg.se
Postat av: Stora SysterMonica

Mitt stämde, har varit på en liten utflykt i dag i detta pissväder som var i morse.En nyhet som var negativ först men positiv sen efter lita tänkande? Kan också stämma faktiskt!?HUM...

2007-07-12 @ 18:52:18
Postat av: syster nina

Mmmm.. det kan nog stämma:) har du kollat morgondagens horoskop för dej och mej?? gör det...
och monka har varit ute på shoppingrunda hörde jag ryktas om, hoppas du hittade något roligt,,, kramar

2007-07-12 @ 19:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback