Ja herregud i himlen och han på taket.....

Jaha minsann! Nu var alltså den första kursen över!!!!  Slutseminariet är på fredag. Jag kan inte göra annat än att dra en djup suck av lättnad....och av fasa! För nu börjar nästa kurs och den är betydligt värre :(

En sjuhelsikes massa föreläsningar, en hel drös med litteratur som ska läsas..varav hälften är för mig just nu helt obegriplig VARFÖR vi ska läsa! En rullstolsverkstad....mmm...precis...en rullstolsverkstad! Det står att vi ska ha oömmakläder på oss! Man kan undra vad de tänkt att den ska innehålla!!! Sedan ska vi ha något mycket intressant! Nämligen FENOMONOGRAFI!!! Jisses Amalia...VAD ÄR DET??? Skulle tro någon form av didaktiskt modell...men det låter inte klokt!


Ja, den här kursen ska bli intressant att läsa....hjärncellerna lär väl brinna upp på momangen;) (om det nu finns några kvar alls)


Annars rullar allt på som vanligt! Jag har faktiskt varit duktig och handlat ganska många julklappar redan. Känns skönt att dela upp det + att leksaksaffären i stan hade 30-70% rea...Det ni !;)

Ha det bra! Kramar Elle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback