Nu så är det klart!:)

Jaha...första veckan på dagis gick hur smidigt som helst. Saga blev inskolad på två dagar och går nu lagom långa dagar...jisses amalia...snyft... mina barn börjar bli stora och klarar sig utan sin mamma...
Fast det är klart...det är ganska skönt för oss allihopa:)

Barnen trivs som fisken i vattnet på dagis...de är så glada när jag lämnar dem..och det är ju a och o för en annans dag oxå!

Alexander är överlycklig...han få cykla och mecka och dona hur mycket han vill.  Saga har funnit en massa nya kompisar och det är så kul och se henne tillsammans med en stor grupp av barn. Hon är inte blyg, utan tar för sig, det är bra! Idag ska det sovas för första gången:) Vi får väl se hur det går...

På fredag börjar det.....iiiiiii, jag är faktiskt ganska nervös:) Känns som att jag ska börja ettan igen;) Får man ha med sig mamma? ;)

Var på jobbet en sväng igår. Guuuud så härligt att träffa hela gänget igen! När det blir dags för praktik så lär jag nog hamna där...åtminstone någon av gångerna.

Ja...hösten närmar sig och det känns bra. Jag ÄLSKAR hösten. Luften blir sval och klar, och hela naturen blir helt underbar! Jag är nog en sådan människa som blir deppad av att våren och solen kommer....lite tvärtemot alla andra;)  Jag trivs när det är mörkt och kallt....låter mysko, men så är det! Har alltid varit så....Hmmm undrar vad det kan bero på :)

Jag ska försöka få ut bilderna från sommaren så fort som möjligt, men är man inte innehavare av en digitalkamera så är man inte...då tar det tid:)
Ska se till att ändra på det så fort som möjligt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback